Italų įmonė „Pera“ gyvuoja nuo 1953 metų. Viskas prasidėjo nuo Benito Pera, kuris investavo visas savo gyvenimo santaupas į „Industria del caffè Pera Benito“ ir taip prasidėjo graži „Pera“ kavos istorija. Benito Pera savo aistrą perdavė šeimos nariams, kurie jam padėjo šioje veikloje (mažas užduotis padėdavo atlikti net vaikai) ir vėliau įtraukė visus savo darbuotojus. 1981 metais „Pera“ tapo įmone.
Šiuo metu „Pera“ įmonėje dirba apie 50 žmonių ir per dieną yra pagaminama apie 18000 kg kavos. Tai nėra didelis kiekis, tačiau būtent tai leidžia „Pera“ įmonei tapti išskirtine, kadangi visi darbuotojai dirba su tikra aistra ir pasididžiavimu, taip užtikrinant nepriekaištingą „Pera“ kavos kokybę – nuo pačių geriausių, aukščiausios kokybės kavos pupelių atrinkimo iki įvairių rūšių kavos pagaminimo. Nuo „Pera“susikūrimo pradžios yra pasikeitę daug dalykų, tačiau, nepaisant to įmonės dvasia visiškai nepakito – ji vis dar slypi kavos skrudinimo procese. Norėdami pajusti kavos skonį, Jūs turite jausti kavą ir „Pera“ kava nebūtų tokia išskirtinė jeigu joje nesijaustų turtingas aromatas.
Ši Pera „Buon Aroma“ kava – tai pačių geriausių „Arabica“ ir „Robusta“ kavos pupelių mišinys, pasižymintis saldžiu skoniu ir turtingu aromatu. Kavoje jaučiamas švelnus rūgštumas, paskrudintos duonos, vaisių, prieskonių ir intensyvus kakavos aromatas. Stiprus kakavos poskonis primena juodojo šokolado skonį.