Cagliari įmonės istorija – tai vienos Modenos šeimos istorija, atspindinti tipišką pastarųjų 150 metų Italijos istoriją. Istorija apie vyrus, kurie tapo pionieriais. Vedami kilnių idealų ir didelės drąsos, jie perplaukė vandenyną ieškodami geresnės ateities. Taip nutiko ir Ambrogio, kuris išvyko į Braziliją, kur rado darbą kavos auginimo fazendoje.
Dėka savo ryžto ir rimtumo netrukus jam teko užsiimti žalios kavos atranka ir komercializacija. Iš San Paulo jis išvyko į Bordo, kad išplatintų brazilišką kavą Europoje, lėtai keliaudamas namo. 1909 m. sugrįžęs ten, kur Modenos centre atidarė savo skrudinimo ir degustavimo parduotuvę.
Rafinuotas arabikos ir robustos kavos mišinys, kuriame išryškėja saldžios karamelės ir migdolų natos, būdingos Centrinės ir Pietų Amerikos kilmės kavai, subalansuotos puikios robustos karčiosios kakavos natomis. Tai aksominė espresso kava, pasižyminti aksominiu ir apgaubiančiu sodrumu, stebinanti intensyviu skrudintos duonos poskoniu.
Savybės:
- Arabikos, Robustos kavos mišinys, (Arabika 85%);
- Regionas: Pietų ir Centrinė Amerika, Indija, Rytų Afrika;
- Vidutinio/stipraus skrudinimo;
Pagrindinės skonio natos:
- Karamelė;
- Karti kakava;
- Migdolai;
- Intensyvumas: 5/6
- Sodrumas: 5/6
- Rūgštumas: 2/6
- Saldumas: 3/6