Hikorijos drožlės rūkymui Char-Broil
Hickory tai yra kietmedis, nuostabus ilgam mėsos rūkymui, ypač kiaulienos šoninei, šonkauliams. Pasižymi stipriu aromatu. Drožlės yra stambios frakcijos, todėl smilks kurkas ilgiau. Norėdami naudoti šias drožles, pamirkykite jas vandenyje apie 30 minučių prieš naudojimą. Jūs taip pat galite jas mirkyti aluje, burbone, obuolių ar anasų sultyse, cabernet souvignon vyne. Kai viskas bus paruošta rūkymui, drožles dėkite ant žarijų ar anglies. Kai drožlės pradeda rūkti, padėkite maistą ant grotelių ir uždarykite dangtelį. Atminkite, kad dangtis turi uždarytas, kiek įmanoma daugiau, kad įgautų kuo daugiau skonio. 3 litrų pakuotė – 0.9 kg