Šalto spaudimo žemės riešutų aliejus puikiai tinka kiniškų patiekalų, taip pat indonezietiško „Satay“ patiekalo gamybai. Praturtins kepamą maistą sodriu žemės riešutų aromatu. Šis aliejus pasaulyje plačiai naudojamas ruošiant unikalaus skonio barbekiu patiekalus. Butelyje aliejus nesioksiduoja ir išlaiko savo natūralų kvapą. Australiška kokybė.
Sudedamosios dalys: šalto spaudimo žemės riešutų aliejus (išgautas iš žemės riešutų).
Sudėtyje taip pat gali būti: sezamo sėklų, kitų riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: po atidarymo laikyti šaldytuve. Atidarytą sunaudoti per 3 mėn.
Geriausias iki (pabaigos): žiūrėti ant pakuotės.
Maistingumo deklaracija | |
100 ml vidutinė maistinė vertė | |
Energinė vertė | 3404 kJ/813 kcal |
Riebalai (iš viso) | 92 g |
iš kurių: | |
Sotieji | 13,8 g |
Mononesotieji (Omega 9) | 65,4 g |
Polinesotieji (Omega 3) | 0 g |
Polinesotieji (Omega 6) | 12,8 g |
Angliavandeniai (iš viso) | 0 g |
iš kurių: | |
Cukrūs | 0 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0,0 g |