Makadamijos riešutų aliejus idealiai tinka žuvies arba veršienos kepimui keptuvėje, taip pat marinuotiems kepsniams. Aliejus taip pat gali būti naudojamas jūsų mėgstamų kepinių receptams norint suteikti naujų išskirtinių skoninių savybių. Švelnus riešutų skonis ir galimybė kepti labai didelėje kaitroje padaro šį aliejų geriausiu kiekvieno virtuvės šefo pasirinkimu kepimui. Aliejus išgautas tausojančiu šalto spaudimo būdu, todėl išlaiko savo natūralią spalvą, kvapą ir maistingąsias savybes. Dėl savo maitinamųjų savybių taip pat gali būti naudojamas sausai kūno odai drėkinti. Australiška kokybė. Stikliniame butelyje.
Sudedamosios dalys: šalto spaudimo makadamijų aliejus (iš makadamijų riešutų).
Sudėtyje taip pat gali būti kitų riešutų, žemės riešutų, sezamo sėklų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Geriausias iki (pabaigos): žiūrėti ant pakuotės.
Maistingumo deklaracija | |
100 ml vidutinė maistinė vertė | |
Energinė vertė | 3404 kJ/813 kcal |
Riebalai | 92 g |
iš kurių: | |
Sočiųjų riebalų rūgščių | 14 g |
Mononesočiųjų riebalų rūgščių | 73 g |
Polinesočiųjų riebalų rūgščių | 5 g |
Angliavandeniai | <0,1 g |
iš kurių: | |
Cukrų | <0,1 g |
Baltymai | <1 g |
Druska | 0,0 g |