Ketus žinomas kaip viena iš geriausių žaliavų indams gaminti. Ketaus induose galima tiek troškinti ant mažos kaitros, tiek ir kepti ant didesnės kaitros. Dėl puikaus šilumos paskirstymo išlieka visos maistingosios medžiagos. Ketus puikiai sukaupia ir paskirsto šilumą, todėl gaminant maistą taupoma energija, o indai ilgai palaiko karštį nukėlus juos nuo viryklės.
Geras ketaus puodas ar keptuvė turėtų būti gana sunkūs. Šie prietaisai turi storą pagrindą. Kadangi storas ketaus sluoksnis sugeria daugiau šilumos, storas pagrindas užtikrins, kad ruošiamas maistas išvirtų visame inde vienodai.
Gaminami produktai nepraranda maistingumo ir neprikepa
„Lava“ emaliuotose ketaus induose gaminama mėsa niekada neprilimpa. Tam yra kelios priežastys. Didelė indo paviršiaus šiluma neleis, kad mėsa netektų sultingumo, maistinės vertės ir skonio, nes per trumpą laiką susiformavusi sausa ir kieta apskrudusios mėsos plutelė neleis jai prarasti šių naudingųjų savybių. Taigi nors gabalėlis iš pradžių prilimpa, pakaks keleto minučių, kad būtų pašalinti mėsos paviršiaus skysčiai ir maistas neprikeptų.
Skanesnė ir sveikesnė mityba
„Lava“ emaliuoti ketaus indai pritaikomi patiems įvairiausiems patiekalams, tokiems kaip sriubos, ryžiai, kepsniai, ant grotelių kepta mėsa, troškiniai, desertai, pyragai ir duonos gaminiai, ruošti. Ketus tinkamas patiems įvairiausiems maisto apdorojimo metodams.
Kadangi induose iš ketaus šiluma tolygiai paskirstoma po visą paviršių, ši medžiaga ypač puikiai pritaikyta ilgai vidutinėje temperatūroje ruošiamiems patiekalams, pvz. troškintai mėsai ar žuviai, patiekalams su alyvuogių aliejumi ir kt. Taip pat ketaus induose apdorojant mėsą, ji įgauna skonį, panašų į ant grotelių kepintos mėsos, o daržovės gražiai apskrunda.
Maistas nepraranda skonio, vitaminų ir mineralų
Specialus „Lava“ dangčio dizainas užtikrins, kad puode susidarę garai kondensuotųsi ir būtų pakartotinai sumaišomi su maistu. Tinkamai apdorojant maistą, gauti patiekalai bus ne tik nepaprastai skanūs bei kvapūs, bet ir maistingi, taigi maitinsitės kur kas sveikiau.
Lengvai valomi prietaisai
Dėl ypatingos emaliavimo technologijos, kurią pasaulyje naudoja vos kelios kompanijos, „Lava“ ketaus indai gali būti plaunami indaplovėje. Be to, šie puodai ir keptuvės valomi lengvai ir greitai. Atidžiai perskaitykite prietaisų valymo ir priežiūros instrukcijas.
Apvalus emaliuoto ketaus kepimo puodas, talpa 6,71l, Lava LVYTC28K2, Ø28 cm
84.99€
Radote pigiau? Pasiūlykite savo kainą!Išskirtinės indo savybės:
Turime sandėlyje
Aprašymas
Apvalus emaliuoto ketaus kepimo indas, talpa 6,71l, Lava LVYTC28K2, Ø28 cm
Ketaus indų gerosios savybės
Ketus žinomas kaip viena iš geriausių žaliavų indams gaminti. Ketaus induose galima tiek troškinti ant mažos kaitros, tiek ir kepti ant didesnės kaitros. Dėl puikaus šilumos paskirstymo išlieka visos maistingosios medžiagos. Ketus puikiai sukaupia ir paskirsto šilumą, todėl gaminant maistą taupoma energija, o indai ilgai palaiko karštį nukėlus juos nuo viryklės.
Kodėl „Lava“ keptuvės ir puodai yra tokie sunkūs?
Geras ketaus puodas ar keptuvė turėtų būti gana sunkūs. Šie prietaisai turi storą pagrindą. Kadangi storas ketaus sluoksnis sugeria daugiau šilumos, storas pagrindas užtikrins, kad ruošiamas maistas išvirtų visame inde vienodai.
Gaminami produktai nepraranda maistingumo ir neprikepa
„Lava“ emaliuotose ketaus induose gaminama mėsa niekada neprilimpa. Tam yra kelios priežastys. Didelė indo paviršiaus šiluma neleis, kad mėsa netektų sultingumo, maistinės vertės ir skonio, nes per trumpą laiką susiformavusi sausa ir kieta apskrudusios mėsos plutelė neleis jai prarasti šių naudingųjų savybių. Taigi nors gabalėlis iš pradžių prilimpa, pakaks keleto minučių, kad būtų pašalinti mėsos paviršiaus skysčiai ir maistas neprikeptų.
Skanesnė ir sveikesnė mityba
„Lava“ emaliuoti ketaus indai pritaikomi patiems įvairiausiems patiekalams, tokiems kaip sriubos, ryžiai, kepsniai, ant grotelių kepta mėsa, troškiniai, desertai, pyragai ir duonos gaminiai, ruošti. Ketus tinkamas patiems įvairiausiems maisto apdorojimo metodams.
Kadangi induose iš ketaus šiluma tolygiai paskirstoma po visą paviršių, ši medžiaga ypač puikiai pritaikyta ilgai vidutinėje temperatūroje ruošiamiems patiekalams, pvz. troškintai mėsai ar žuviai, patiekalams su alyvuogių aliejumi ir kt. Taip pat ketaus induose apdorojant mėsą, ji įgauna skonį, panašų į ant grotelių kepintos mėsos, o daržovės gražiai apskrunda.
Maistas nepraranda skonio, vitaminų ir mineralų
Specialus „Lava“ dangčio dizainas užtikrins, kad puode susidarę garai kondensuotųsi ir būtų pakartotinai sumaišomi su maistu. Tinkamai apdorojant maistą, gauti patiekalai bus ne tik nepaprastai skanūs bei kvapūs, bet ir maistingi, taigi maitinsitės kur kas sveikiau.
Lengvai valomi prietaisai
Dėl ypatingos emaliavimo technologijos, kurią pasaulyje naudoja vos kelios kompanijos, „Lava“ ketaus indai gali būti plaunami indaplovėje. Be to, šie puodai ir keptuvės valomi lengvai ir greitai. Atidžiai perskaitykite prietaisų valymo ir priežiūros instrukcijas.
„Lava“ atitinka šiuos kokybės standartus:
Papildoma informacija
Panašūs produktai
Nerūdijančio plieno puodas Fiskars Hard Face 1052240, 3,5 L/20 cm
79.90€66.80€ Į krepšelįApvalus emaliuoto ketaus kepimo puodas, talpa 4,49l Lava LVYTC24K2, Ø24 cm
74.99€ Į krepšelįOvalus 4 l talpos, emaliuotas ketaus kepimo indas Zyle ZY028BKI, juodas
75.00€67.00€ Į krepšelįMultifunkcis elektrinis greitpuodis Zyle ZY502MC, 10 programų, 900 W
109.00€87.20€ Į krepšelį